Voor wie is deze specialisatie dag

Voor wie is deze training: o.a trainers, therapeuten, coaches, diëtisten, een ieder die verdieping zoekt in persoonlijk advies en empowerment.

Wat is het Dieet van het leven?

Wat is het Dieet van het leven?

Het is geen nieuwe hype of dieet en ik zal je niet vertellen wat je wel of niet mag eten. Door de vele sessies met vrouwen heb ik mogen ontdekken dat een negatief zelfbeeld ‘IK’ met weinig zelfliefde sneller een vlucht zoekt in eten. Daarom is er vaak een grote hang naar suiker. Door meer vanuit liefde naar jezelf en anderen te leven kan het hart zich ‘openen’. Een warm hart zal de milt voeden waardoor het lichaam minder om suiker gaat vragen.

Wat houdt deze specialisatie dag in?

Wat doet het dieet van het leven?

Door harmonie van je binnenkant kan er levensenergie vrijkomen. Door te voelen wat je nodig hebt en wat goed voor je is kan glans van huid, haar en ogen terugkomen. Acceptatie, loslaten en een natuurlijk leefritme zullen bijdragen aan het hervinden van kwaliteit van leven. Voldoende slaap, gezonde (volle) voeding, water , beweging en dagelijks in de buitenlucht energie opdoen zijn belangrijke punten. We gaan op zoek naar de disbalans van de chakra’s en kleuren de binnenkant in met de juiste voeding.

Welke thema’s behandelen we:

  • Meer glans en kracht in je uitstraling ‘toveren’
  • Acceptatie
  • Beter zelfbeeld
  • 100% jezelf laten zien
  • Gaan houden van (h)eerlijke voeding
  • De worsteling met voeding stoppen

Praktische informatie

Wanneer en waar is de specialisatie dag?
De lesdagen zijn van 9.30 uur tot 17.00 uur in Arnhem.

Lesdagen 2017:
25 januari
22 maart
24 mei
30 augustus
29 november

Lesdagen 2018:
25 januari
24 mei
29 november

Wens je meer informatie over de opleidingen ontvangen? Neem dan contact op voor een persoonlijke afspraak via info@stylingguide.nl.

Geïnteresseerd in deze opleiding? Vraag dan hier direct informatie aan.