Training: Kleur bekennen

Deze training is geschikt om in een korte tijd meer zicht te krijgen waar eventuele blokkades liggen binnen een team-organisatie. Ieder mens draagt een bepaalde kleur in zich die onderactief of overactief is. Als de persoonlijke kleur, die bv onderbelicht is duidelijk zichtbaar wordt, kan de persoon daar aan werken. Op een zeer interactieve en innoverende manier komen wij snel tot de verrassende resultaten. Men krijgt helder aan welke kleur(en) er gewerkt mag worden.Op deze manier worden blokkades opgelost zonder lange gesprekken. Op een losse manier gaan wij aan de slag met het team.

Kleur geven aan een team? Kleur kan bijdragen aan meer openheid op de werkvloer waardoor verandering processen soepel verlopen. Zal de verbale en non verbale communicatie krachtiger en authentieker worden. Deze training ‘opent’ de medewerker snel.

Vanuit welke kleuren werken wij:

Rood: Ik ben
Oranje:Ik voel
Geel: Ik doe
Groen: Ik hou van
Blauw: Ik spreek
Paars: Ik zie

“Wist je dat je door een depressie of burn-out minder kleur waarneemt?
Voeg bij somberheid, geremdheid of een opgejaagd gevoel kleur toe in je leven. In je voeding, kleding of werk-leef omgeving. Kijk welke kleuren je tegenstaan. Kies dan uit de volgende kleuren: Rood, oranje, geel, groen, blauw. paars
De kleur die je het meeste tegenstaat heb je meestal intens nodig.”

Voor wie is de training?

Doelgroep: Management ,teams, trainers, ondernemers, instellingen, onderwijs, een ieder die kleur wil aanbrengen binnen de organisatie.

Die openstaat om in een korte maar krachtige training zijn kleurrijke kracht te versterken. Wij zijn in staat om het veranderproces zo te laten doorgronden door onze klanten, dat deze klanten daadwerkelijk sneller kunnen evolueren, zodat het onbewuste bewust wordt. Hierdoor worden onze klanten ècht in hun kracht gezet

“ Kleurrijk als individu en kom in je kracht”

Wat houdt de training in?

Wat wordt men in getraind:

  • Zich vrijer te voelen
  • Kleur te bekennen
  • Kleur toe te passen op de werkvloer en iedere plek waar maar nodig
  • Assertiviteit, zelfacceptatie, vertrouwen, openheid, inzichten en enthousiasme te vergroten
  • Stress reductie
  • Onbewuste processen bewust maken

Praktische informatie

Duur training: 1 dag
Ook individueel in te vullen

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Wij wensen graag dieper in te gaan op de vraag en behoefte

Geïnteresseerd in deze training? Vraag dan hier direct informatie aan.