Training: Persoonlijk Leiderschap

“Power to connect”

Deze training is geschikt om de identiteit van een persoon te vergroten. Leert wie hij-zij werkelijk is. Met deze identiteit wordt richting gegeven waar de persoon voor staat, waar de persoon naar toe wil en welke kernwaarden en kernkwaliteiten er zijn. Deze identiteit is zowel voor de uitstraling van de medewerkers als voor de organisatie van belang. Omdat deze totale uitstraling bijdraagt aan het succes van de organisatie.

Wat is Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk leiderschap spits zich toe om het onbewuste bewust te maken. Door te verbinden met jezelf word je gezien, gehoord en beter begrepen. Zal de verbale en non verbale communicatie krachtiger en authentieker worden. Deze training ‘ opent’ de eigenheid.

Doelgroep: Managers, ondernemers, instellingen, onderwijs, een ieder die gespiegeld wenst te worden. Openstaat om in een korte maar krachtige training een sprong voorwaarts te maken. Wij zijn in staat om het veranderproces zo te laten doorgronden door onze klanten, dat deze klanten daadwerkelijk sneller kunnen evolueren, zodat het onbewuste bewust wordt. Hierdoor worden onze klanten ècht in hun kracht gezet

“ Kracht als individu om zich te leren richten op zijn eigen innerlijke stem”

Wat houdt de training in?

Wat wordt men in getraind:

  • Hoe werkt het EGO
  • Zelfacceptatie
  • Angst omzetten in actie
  • Denken omzetten in passie
  • Creativiteit vergroten
  • Waar zitten de eventuele blokkades
  • Onbewuste processen bewust maken

Praktische informatie

Deze training is individueel of als team te volgen.

Duur training: 1 a 2 dagen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op. Wij wensen graag dieper in te gaan op de vraag en behoefte.

Geïnteresseerd in deze training? Vraag dan hier direct informatie aan.