Voor wie is deze vakopleiding

Vraagt de omgeving vaak advies als ze een sollicitatiegesprek of andere belangrijke afspraak hebben? Wens jij je verder te ontwikkelen als stijlcoach? Dan kan deze opleiding heel goed aansluiten en je duidelijke tools bieden. Geschikt voor een ieder die verdieping wil in het adviseren van de uiterlijke presentatie bij mensen. Je achtergrond vinden wij minder belangrijk. Wel dat je een mensen mens bent. Met passie voor het mooi en zichtbaar maken van de ware IK. Wil jij professioneel aan de slag als Imago-stijl Coach en je eigen bedrijf starten? Kom de opleiding tot Imago -stijl Coach volgen en word een magische mooi maker

Nieuwe ontwikkelingen:

Gezien de maatschappelijke ontwikkelingen, is te verwachten dat de vraag naar coaches toe zal nemen. Men wil zich onderscheiden en dichter bij zijn/haar authenticiteit komen. Dat is via kleding heel goed te versterken.

Leer het vak van een echte praktijk inspirator.

De kneepjes tot een echte mooi maker zijn snel ontwikkeld als je weet hoe je moet kijken. Een imago coach leert en inspireert een client zijn of haar kracht en authenticiteit te ontwikkelen . De ware ik omhoog toveren. Zijn kleding en mensen jouw passie kom deze opleiding volgen en start je eigen bedrijf.

Wat is een Imago Coach?

Een Imago Coach doet meer dan alleen de juiste kledingvorm en –kleur te adviseren. Een Imago Coach verdiept zich in de persoon. Komt haar uitstraling overeen met wie zij werkelijk is? Of: wil ze een meer vrouwelijke-mannelijke of juist zakelijke uitstraling? Als Imago Coach weet jij hoe je het juiste effect bereikt met stijl, vorm en kleur. Deze opleiding is uniek omdat het een combinatie is van imago styling en coaching. We gaan verder dan de buitenkant.

Wat houdt de opleiding in?

Mensen. Stijl. Fashion. Is dat jouw passie? Wil jij iemand laten stralen? Het beste uit zichzelf laten halen door de juiste kleding, kleur en vorm te kiezen? Wil jij mensen graag ondersteunen bij het ontwikkelen van een persoonlijke stijl. De klant inspireren tot een positief zelfbeeld en uitstraling.
In 5 trainingsdagen leer je zelfstandig als stijlcoach aan de slag te gaan en eventueel je eigen bedrijf te starten. Je ontwikkelt kennis van het vakgebied op alle lagen. Aan het eind van de opleiding ben je Gecertificeerd Imago Coach.

Enkele van de onderwerpen uit de opleiding zijn:

  • Kleuranalyses leren maken aan de hand van de 4 jaargetijden
  • Figuuranalyse, verschillende figuurvormen leren onderscheiden.
  • Wat is een Imago Coach en wat kan je er mee bereiken.
  • Persoonlijke stijlplan maken.
  • Behoeftes van klanten inschatten, intake gesprekken voeren.
  • Garderobeplanning maken, kleding kastsessies.
  • Geven van workshops.
  • Personal Shopping
  • Starten van je eigen onderneming

Programma 2021

Lesprogramma 2021:

Maandag groep: 8 februari, 22 februari, 8 maart, 22 maart en 12 april
Zaterdag groep: 13 februari, 27 februari, 13 maart, 27 maart en 17 april

Maandag groep: 19 april, 3 mei, 17 mei, 31 mei en 14 juni
Zaterdag groep: 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni

Maandag groep: 4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november en 29 november
Zaterdag groep: 25 september, 9 oktober, 23 oktober, 6 november en 20 november

Wanneer en waar is de opleiding Imago Coach?
Wij werken met maximaal 5 cursisten per keer
De lesdagen zijn van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Leslocatie:
Arnhem

Uitleg video Imago Coach

JA, IK WIL GRAAG IMAGO-STIJL COACH WORDEN!