Resultaat training:

In korte tijd succesvol contact maken met klanten, zowel non verbaal als verbaal. De anderhalve meter ‘norm’ niet langer een uitdaging vormt tijdens de verkoop. De waardevolle technieken zijn eenvoudig in te zetten. Werpen snel resultaat af. Door lichaamstaal in te zetten voorkom je stress, ruis en agressie. Resultaat: klanten voelen zich veilig, genieten van een aankoop moment en blijven terugkomen.
Voor het personeel een positieve boost en groeimoment! In korte tijd aan de slag met de kracht van non verbale communicatie.
Communicatie bestaat voor 93% uit non verbaal (denk hierbij aan lichaamshouding en oogcontact) slechts 7% is verbaal.
De kracht van lichaamstaal en de impact ervan zijn wetenschappelijk bewezen.

Inhoud training:

Tijdens deze training neemt een van onze coaches/trainers je mee in onze visie op effectief contact maken op afstand. Maar we gaan vooral praktisch aan de slag. Dit doen we aan de hand van de “OPEN HART SALES”  techniek, onze unieke 4 stappen methode waarmee je het geleerde direct in de praktijk brengt. Je werkt op een persoonlijke en directe manier snel toe naar resultaat. Werken met vraagtechnieken en de kracht van non verbale communicatie komen volop aan bod in deze training.

OPEN HART SALES :

Fase 1: Stress vrije sales: Wat blokkeert de verkoop
Fase 2: Focus: Hoe maak je echt contact
Fase 3: Kansen: lichaamstaal lezen, eenvoudige tools
Fase 4: Actie: Gedrag omzetten naar groei en een open communicatie

Aanpak:

We geven samen antwoord op onder andere de volgende vragen:

  • Om welke uitdagingen gaat het. Denk hierbij aan stress door miscommunicatie, uitval personeel, agressie, onrust in klantcontact
  • Hoe ziet het huidige verkoopproces eruit en waar liggen kansen voor verbetering?
  • Wat is de doelstelling en aan welk type training/coaching is er behoefte?

Aan de hand van de uitdagingen/wensen bepalen we samen het doel van de training. Vervolgens zoomen we in op de huidige werkwijze en gaan we aan de slag!

Doelgroep training:

Deze training is onder andere geschikt voor:

  • (Commerciële) medewerkers winkel/retail branche
  • (Commerciële) medewerkers buitendienst retail branche
  • Accountmanagers retail branche
  • Salesmanagers retail branche
  • Lifestyle branche
  • Kapper/cosmetica branche

Praktische informatie:

Deze training bieden we voor groepen/teams aan van maximaal zes personen. We geven de training bij voorkeur op onze locatie (of bij de klant)
In overleg bepalen we de trainingsdata en duur. We geven hierover advies op basis van de businesscase. Gaandeweg het training evalueren we de voortgang en wensen. Wij denken graag mee over de meest passende oplossing voor training & coaching.Stress Vrije Sales ervaren? Wij lezen graag meer over jullie uitdaging!

1 + 3 = ?