MOBA 13 Dressingroom Dialogues

29-06-2013 – Dressingroom Dialogues

29 juni; een dag speciaal voor vrouwen.
Open, eerlijk en intiem, helemaal in het teken van de kracht van de vrouw. Zowel van binnen als van buiten. Wat straal je uit en hoe maak je daar een complete look van? Lisa Portengen van Smart & Sexy gaat in een interactieve workshop vooral in op de binnenkant; wat straal je uit en wat wil je communiceren? Geraldine Caraballo, beter bekend als StylingGuide, gaat op zoek naar de fetisjist in jou en zorgt ervoor dat je uiterlijk in harmonie is met je binnenkant.

Lisa Portengen ís Smart&Sexy. “Na mijn studie aan de Akademie voor Kleinkunst, mijn jarenlange ervaring als ondernemer en mijn spirituele reis is het tijd om al mijn talenten in te zetten voor het grootste doel in mijn leven; ik wil mezelf en vrouwen inspireren om nog meer uit hun leven te halen. Ik wil vrouwen laten ervaren wie ze werkelijk zijn.” Lisa zal in een aantal stappen vrouwen vertellen hoe zij op een bewuste en aantrekkelijke manier hun eigen leven kunnen regisseren, en hoe zij dit op een vrouwelijke manier kunnen doen. Laat je inspireren door alle verhalen van haar en andere vrouwen en vind de powervrouw in jezelf!

Geraldine Caraballo zorgt ervoor dat de binnenkant klopt met de buitenkant. Wie ben je en wat draag je daarbij? Tijdens Dressingroom Dialogues fungeert ze als personal kast-shopper, waarbij ze gaat kijken naar de kastinhoud van vijf vrouwen live op het podium. “Welke relatie heb jij tot de kleding in je kast? Deze vraag stel ik als stijlcoach regelmatig aan vrouwen. Gemiddeld wordt maar 30 procent van de kleding in een kast gedragen. Hoe komt dat? En welke fetisj heb jij tot kledingstukken? Ik vind het mooi om bij mensen aan de ‘buitenkant’ te mogen werken, helemaal als de ‘binnenkant’ ook mee mag doen. Dat vrouwen durven te staan voor wie ze zijn en goed voor zichzelf zorgen! Me time inplannen, geen onnodige spullen meer kopen, rust in je hoofd en ruimte in je kledingkast!”

We eindigen de dag met een kledingruil, georganiseerd in samenwerking met Little Green Dress. Geïnspireerd en met een frisse kijk op je eigen kast kun je prachtstukken die je nooit draagt ruilen voor de pareltjes van anderen. Stylisten en restylers helpen je graag met het uitkiezen van kledingstukken en passen het naar jouw wens aan! Kleding die overblijft wordt geschonken aan een goed doel.

mobbbb-300x111

Aanvang: 12.00
Locatie: Auditorium MoBA Centraal & Showroom Arnhem

Programma:
12.00 Lezing Lisa Portengen
13.30 Lunch
15.00 Lezing Geraldine Caraballo
17.00 Netwerkborrel
19.30 Kledingruil Showroom

Tickets & prijzen:
Dagarrangement: inclusief beide lezingen, kledingruil, lunch, koffie/thee en passe-partout voor de MoBA exposities: €75,-
Beide lezingen, inclusief passe-partout: €40,-
Kledingruil: €10,-
Heeft u al een passe-partout, dan kun u via deze links aparte tickets bestellen voor Dressingroom Dialogues:
Dagarrangement: €55,-
Beide lezingen: €20,-

Let op! Een dagarrangement is inclusief kledingruil, dus neem van tevoren kleding mee.

Er zijn aangewezen plekken om aan het begin van de dag je kleding in te leveren.

Mode Biënnale Arnhem