Uitgeput? Ook zo moe….

Waardoor mis jij glans, energie, kracht, ben je erg moe ( gestreden), Door bv emotioneel verlies, stress, vechtmodus, werkdruk, ongelukkig in je relatie? Wist je dat er best veel mensen door grote dosis stress maar ook een ongezonde leefstijl aan bijnier uitputting lijden?
Als je langere tijd in een vecht en vluchtstand verkeert raakt je hormoonhuishouding in de war. Waardoor je juist middelen gaat eten en drinken die je nog meer uitputten zoals: Koffie, cola , cafeine, suiker.
Op een gegeven moment draai je rondjes. Burnout ligt op de loer, moe uit bed, slaap gebrek, veel ’s nacht wakker.
Op een gegeven moment ontloop je zaken. En verwaarloost de persoon zichzelf. Wil letterlijk vluchten voor alles. Als je dit in de gaten krijgt is er echt een weg terug. Daarom combineer ik in trainingen en sessies ook verschillende verdiepingen. Omdat je iemand verder kan helpen meer glans aan de buitenkant toe te passen. Maar als er van binnen geen verandering plaats vindt is de betovering snel over. Gun jezelf de weg naar echte schoonheid en een relaxter leven. Ruim op en pak door. Zoek hulp , praat met mensen over je angsten. Zorg beter voor jezelf , wees lief en niet te streng. Stel geen doelen maar neem gewoon per keer 1 stap. Kijk eens naar je voeding, wat je drinkt, wat er iedere dag door je hoofd speelt Waar word jij echt gelukkig van? Stop de interne en uiterlijke uitputting.
Geraldine Caraballo