Wie is de drijvende kracht achter de Stylingguide Academy

Geraldine Caraballo (1970) is als inspirator-trainer al meer dan 25 jaar actief in de innerlijke en uiterlijke wereld van de mooimakers. Het tot stand brengen van imago concepten voor verschillende tijdschriften, tv programma’s en merken zoals Marie Claire, Viva, Yes, LINDA., Jan, Midi, Avantgarde, Celebrity, Libelle, Wehkamp, V&D en Etos. Een passend imago advies geven aan bekende en minder bekende personen, het bedrijfsleven en cursisten zijn haar grootste passie. Door het combineren van haar kennis op het menselijke vlak, stijl, empowerment en persoonlijke ontwikkeling kan zij in korte tijd mensen in hun kracht laten komen. Zowel innerlijk als uiterlijk. Verder is zij invoelend en doorziet snel waar de kern zit.

Mijn persoonlijke missie:
“Mensen inspireren en zaadjes planten om zo de wereld iets mooier te maken. Mensen te motiveren en te laten ervaren dat ze al krachtig zijn. Geen leermethode die onderwijst maar bewust maakt.”

Hier worden wij blij van:

Onze klant ervaart een ‘thuisgevoel’ wanneer hij/zij een opleiding of training volgt. Dit komt door de persoonlijke benadering, die respectvol en gelijkwaardig is door het interactieve karakter. Dit gevoel creëren we bij elk contact dat we hebben met de klant. Dus via persoonlijk, online of telefonisch contact, maar ook door de verhalen die onze ambassadeurs over ons vertellen.

Waarom de Stylingguide Academy inschakelen?

We zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en willen een persoonlijke band opbouwen met onze klanten. Wij zijn open, eerlijk en altijd transparant. Wij communiceren in duidelijke taal, zodat een klant exact weet wat er verwacht kan worden. Ook de lichaamstaal is open en toegankelijk. Wij vinden het heel belangrijk dat een klant, zich prettig en op zijn gemak voelt. Door voldoende tijd te reserveren voor de cliënt, ervaart deze een hartelijk welkom in een open atmosfeer. Dit ontstaat vanuit onze basishouding waarbij gelijkwaardigheid, vertrouwen en integriteit hand in hand gaan.

Wat doet de Stylingguide Academy?

Wij adviseren bij het her-vinden van de authentieke jij-jullie! Daar zetten wij diverse tools voor in. Dat kan door te werken aan een eigen leefstijl, unieke uitstraling, inner power, assertiviteit, persoonlijke presentatie, in het openbaar spreken, business opstarten en/of empowerment. Verder verzorgen wij lezingen, opleidingen,masterclasses, presentaties en in-company trainingen

Onze kracht eigenheid:

Het handelen en uitvoeren vloeit voort uit eigenzinnigheid en originaliteit. Eigen kracht en puurheid staan hierbij centraal. We krijgen energie van ons werk omdat we mensen verder kunnen laten ontwikkelen door hen te inspireren en motiveren. We hebben plezier in wat we doen en creëert een bijzondere relatie met onze klanten.